Anul Nou la Conacul Archia

Am intrat în anul 2019 cu brio! Noaptea dintre ani ne-a prins într-o locație de vis, Conacul Archia, un conac cu adevărat pentru boieri contemporani, cum este prezentat de către familia Szabo, cei care au l-au construit și îl administrează cu multă pasiune. Întins pe un adevărat domeniu de până la 10 hectare, conacul este unul spectaculos atât din afară cât și dinăuntru și se adaugă mai multor facilități și obiective ca grajduri cu cai, unde poți călări și lua lecții de echitație, corturi unde se organizează diverse evenimente private și nu numai, piscină, parcări etc.

Acesta se află la 5 km de orașul Deva, județul Hunedoara și are deschidere către obiective frumoase ale României. Noi am ajuns să participăm la 2 evenimente în anul 2018, unde ne-am împrietenit cu Horia Szabo și personalul conacului care ne-au făcut să ne simțim ca acasă și prin urmare, am ajuns din nou să colaborăm pentru ultima petrecere din 2018 – Revelionul!

Petrecerea a avut ca dress code black tie, multe surprize, o tombolă cu premii, un foc extraordinar de artificii la miezul nopții, băuturi diverse, meniul desăvârșit sub semnătura binecunoscutului Chef bucătar Antonio Pasarelli și bineînțeles distracția și voia bună au fost responsabilitatea noastră.

A fost o petrecere pe cinste, noi ne-am simțit minunat iar feedback-ul din partea invitaților și conducerii a fost unul măgulitor, așadar planurile noastre pentru 2019 sunt unele mari și ambițioase! Abia așteptăm să revenim și să ne facem amintiri dragi. Dorim să le mulțumim celor de la Conacul Archia pentru invitație și pentru că ne-au făcut onoarea de le a fi alături în ultima seară din 2018 și în prima dimineață a anului 2019, întrucât petrecerea s-a terminat abia la ora 7:00 am. 🙂

Mai multe despre conac pe site-ul lor: https://www.conacularchia.ro

Vă invităm să urmăriți mai jos câteva secvențe de la petrecere:

Lasă un răspuns