Cafe concert

Band-ul nostru va delecta urechile invitaților tai cu un program de cafe concert instrumental pe durata servirii aperitivului. Bossa nova, jazz, soul, toate aceste ritmuri vor deschide apetitul pentru distracție și  captează atenția invitaților. Acest moment pregătește  deschiderea oficială a serii, începând cu Valsul Mirilor!

Ne dăm interesul ca repertoriul nostru să fie unul cât mai complex și să ofere momente distincte în cronologia evenimentului tău. Ne dorim un lucru deloc simplu de obținut: să mulțumim toate gusturile!

DJ

Un DJ sau „disc jockey”  expresie provenita din engleza, este un barbat care selecteaza și comenteaza muzica înregistrata pentru un public tinta.

DJ-ul poate pune muzica la diferite evenimente: la discoteca, în cluburi, la evenimente private, in concerte, la radio etc.

DJ-ul trebuie sa aprecieze audienta respectivului eveniment si sa selecteze muzica potrivita.

Sonorizare profesionala

De-a lungul timpului am invatat cat este de important sa ai parte de aparatura care sa iti vina in ajutor si care sa sustina un recital fara probleme. Mai ales, sa alegi o aparatura potrivita pentru genul tau de activitate si sa fie mereu aceeasi si la indemana. Toate aceste aspecte te fac un adevarat profesionist. De aceea am investit in echipamente de ultima generatie din gamele premium ale brandurilor alese si care vor fi mereu incluse in oferta noastra de pret. Aceasta este alcatuita din:

De asemenea, back-line-ul nostru este format numai din instrumente de calitate, sisteme de monitorizare in-ear, impreuna cu cablaje si microfoane high-end care vor asigura succesul unui recital live la evenimentul dumneavoastra.

Schela de lumini

Pentru ca vizualul si auditivul sunt frati buni, noi ne-am echipat intocmai! Ne vom instala scena intr-un cadru de lumini deosebit care va face locatia spectaculoasa si o va transforma intr-un mare ring de dans! Aceasta consta in:

  • Schela metalica de 6 m
  • 8x lights par RGB
  • 6x moving head-uri R7 230W
  • 3x moving headwash 36x18W UV lights
  • 2x ADJ Fog Fury Jett

Fum greu si gheata carbonica in paharele invitatilor

Fumul greu este un element care creeaza magie in timpul primului vostru vals. Fie ca aveti deja pregatita o coregrafie, sau poate aveti emotii in legatura cu acel moment in care toti ochii vor fi atintiti spre voi, noi va asiguram ca nimeni nu o sa va vada micile greseli sau impiedicaturi atata timp cat fumul greu predomina.

Pentru ca an de an, mirii ne intreaba daca avem masina de fum greu, incepand cu acest an va punem la dispozitie acest serviciu in oferta noastra si mai mult de atat, va putem oferi si gheata carbonica, care pusa in paharele de sampanie ale invitatilor, va surprinde invitatii prin aceasta modalitate de primire deosebita.