SHOW 100% LIVE
SUCCES GARANTAT

„Atmosfera” este principalul ingredient in jurul caruia ne-am construit intregul show. De aceea am ales cele mai cunoscute hituri pe care le-am adaptat publicului, astfel incat TU sa fii vedeta!

Repertoriu variat

De la hituri internationale, pana la slagarele nemuritoare romanesti si piese de muzica populara autentica, Marishka Live Band abordeaza o multitudine de stiluri muzicale, intocmai pentru a satisface toate gusturile si preferintele publicului nostru.

Show interactiv

Locul meu preferat nu este pe scena: un podium care intimideaza si ne separa, indemnandu-va sa vizionati spectacolul si atat. Ringul de dans este locul meu preferat. Acolo vom canta si vom dansa impreuna.

Fara distanta

Marishka Live Band ajunge in toata tara. Comunica-ne locatia evenimentului tau si vom desfasura toate demersurile pentru a ajunge acolo. Daca petrecerea ta este in afara Bucurestiului, noi ne bucuram sa ajungem oriunde ar fi ea si sa vedem traditii si privelisti noi.

MATERIALE VIDEO MARISHKA LIVE BAND

Fiecare petrecere este unica. Noi ne bucuram sa luam parte la cele mai frumoase momente din viata voastra. Responsabilitatea unei trupe live este una mare, pentru care ne-am pregatit ani de zile, dupa numeroase repetitii, lectii invatate si petreceri reusite.

MATERIALE FOTO MARISHKA LIVE BAND

Verifica daca suntem disponibili!