guitar-943476

Fine dining and fine music at Isoletta

In fiecare marți, miercuri si joi, de aproximativ 2 ani, cant la restaurantul Isoletta. Incepand cu ora 20:30 contribui la experienta de care are parte fiecare client care ii trece pragul, desfasurand programe muzicale in stiluri soft, jazz, si soul. Am scris experienta, pentru ca intr-adevar de asta are parte cineva care este inspirat sa vina in aceasta locatie deosebita. Situat chiar langa lacul Herastrau, restaurantul, cu specific italienesc are un design cu totul deosebit, primitor si o terasa impresionanta, inconjurata de natura, care este acoperita iarna si respectiv descoperita vara.

Serviciul este impecabil si asta nu o spun pentru ca fac parte deja din familia Isoletta, ci stau drept dovada clientii fideli ai restaurantului printre care se numara multe vedete din showbiz-ul romanesc, international si multi straini. Acest lucru se datoreaza unei conduceri ferme dar si a abilitatilor manageriale ale domnului Viorel Nica care se reflecta in totalitate in imaginea restaurantului. Fie ca vrei sa ai o cina de afaceri sau pur si simplu una linistita alaturi de prieteni sau de familie, personalul restaurantului te va intampina cu mult bun gust, eleganta si profesionalism si iti va sta la dispozitie cu informatii depre felurile de mancare si sfaturi in legatura cu asocierea lor.

De asemenea, servirea mancarii te va impresiona, indiferent de felul ales, fie ca servesti un peste care va fi pregatit si servit direct la masa ta, o langusta pe care o alegi chiar tu dintr-un acvariu sau o portie de paste care vor fi pregatite cu mult rabdare intr-o roata uriasa de parmezan, gustul iti va ramane cu siguranta imprimat pe papilele gustative si te va indemna sa revii la Isoletta. Sub coordonarea atenta a Chef-ului Domenico Presta poti fi sigur de autenticitatea preparatelor si de prospetimea lor, restaurantul primind marfa proaspata direct din Portul Mazzara Del Vallo din Sicilia. Va recomand cu drag, macar o data sa ne vizitati!

Mai multe detalii pe site-ul lor:
www.isoletta.ro

  • Isoletta-2
  • Isoletta-3
  • Isoletta
  • Isoletta

Lasă un răspuns