CVARTET DE COARDE

Un cvartet de coarde este alcatuit din două viori, o violă și un violoncel fiind unul dintre cele mai frecvent utilizate ansambluri de cameră folosite în muzica clasică, majoritatea compozitorilor din secolul al XVIII-lea încoace compunând cvartete pentru coarde. Un astfel de ansamblu muzical este potrivit daca doriti sa dati o nota clasica evenimentului dumneavoastra, primindu-va invitatii intr-un mod fastuos pe sunetele fine ale coardelor care vor interpreta sensibil capodoperele muzicale ale unor compozitori ca Mozart, BeethovenSchubert si multi altii. Pe langa stimularea memoriei, muzica simfonica are ca efecte si relaxarea, ameliorarea durerilor si stimularea imunitatii. Cu alte cuvinte, putem fi siguri ca atat invitatii dumneavoastra, cat si voi va veti relaxa si veti fi pregatiti pentru marea noapte care va urma!

Saxofon

Saxofonul este un instrument cu un ton aparte, usor de recunoscut si care a devenit foarte popular. Intampinarea invitatilor pe sunetele acestui instrument-vedeta le va atrage atentia si le va ramane in amintire. Un instrument elegant, senzual te va seduce si iti va atrage atentia, indemnandu-te sa il asculti. Sunetul lui este unul cald, dar ferm care nu va deranja, fiind astfel potrivit ca fundal pe intampinarea prietenilor si familiei tale. Interpretarea pieselor pe un suport instrumental in care saxofonul este solistul principal va transforma acest ritual in ceva deosebit. Repertoriul este constituit din piese de muzica jazz, bossa nova, pop, chillout si cafe-concert. Imaginea unui Sax-Man va face cu siguranta o impresie buna si va intregi evenimentul dumneavoastra, fiind siguri ca ati facut o alegere buna.

DJ

Un DJ sau „disc jockey”  expresie provenita din engleza, este un barbat care selecteaza și comenteaza muzica înregistrata pentru un public tinta.

DJ-ul poate pune muzica la diferite evenimente: la discoteca, în cluburi, la evenimente private, in concerte, la radio etc.

DJ-ul trebuie sa aprecieze audienta respectivului eveniment si sa selecteze muzica potrivita.

Sonorizare

De-a lungul timpului am invatat cat este de important sa ai parte de aparatura care sa iti vina in ajutor si care sa sustina un recital fara probleme. Mai ales, sa alegi o aparatura potrivita pentru genul tau de activitate si sa fie mereu aceeasi si la indemana. Toate aceste aspecte te fac un adevarat profesionist. De aceea am investit in echipamente de ultima generatie din gamele premium ale brandurilor alese si care vor fi mereu incluse in oferta noastra de pret. Aceasta este alcatuita din:

De asemenea, back-line-ul nostru este format numai din instrumente de calitate, sisteme de monitorizare in-ear, impreuna cu cablaje si microfoane high-end care vor asigura succesul unui recital live la evenimentul dumneavoastra.

Schela de lumini

Pentru ca vizualul si auditivul sunt frati buni, noi ne-am echipat intocmai! Ne vom instala scena intr-un cadru de lumini deosebit care va face locatia spectaculoasa si o va transforma intr-un mare ring de dans! Aceasta consta in:

Fum greu si gheata carbonica in paharele invitatilor

Fumul greu este un element care creeaza magie in timpul primului vostru vals. Fie ca aveti deja pregatita o coregrafie, sau poate aveti emotii in legatura cu acel moment in care toti ochii vor fi atintiti spre voi, noi va asiguram ca nimeni nu o sa va vada micile greseli sau impiedicaturi atata timp cat fumul greu predomina. Pentru ca an de an, mirii ne intreaba daca avem masina de fum greu, incepand cu acest an va punem la dispozitie acest serviciu in oferta noastra si mai mult de atat, va putem oferi si gheata carbonica, care pusa in paharele de sampanie ale invitatilor, va surprinde invitatii prin aceasta modalitate de primire deosebita.