„MUZICA ESTE VIBRATIA IUBIRII PE INTELESUL FIECAREI INIMI”

Ioan Gyuri Pascu

Cea mai intalnita intrebare…

De unde numele de MARISHKA?

De la numele de familie. Pe numele meu complet Roxana Marisca, sunt nascuta in orasul Bacau intr-o zi de primavara a anului 1992. Muzica a facut parte din stilul meu de viata de cand ma stiu, ambii parinti fiind mari iubitori de muzica. Copil fiind, nu mi se parea mare lucru faptul ca eu cu sora mea, de dimineata pana seara, cantam cantece si eram intr-o continua competitie, incercand sa imitam cel mai bine artistii care stapaneau topurile acelor vremuri. Iata ca anii au trecut, dar piesele bune au ramas. In continuare incerc sa imi dau silinta sa le interpretez in cea mai buna maniera cu putinta iar antrenamentul din copilarie, imi face mereu prietenii sa se mire de o larga si diversa cultura muzicala si usurinta cu care imi aduc aminte versurile pieselor 🙂

Tot in copilarie am ascultat o varietate de genuri muzicale si tocmai de aceea cred ca mi-a fost greu sa aleg doar unul. Imi place meseria mea, cantand coveruri pot acoperi toate aceste genuri muzicale care se aseamana oamenilor – cate piese muzicale, atatea genuri de oameni. Si cum gusturile nu se discuta, flexibilitatea pe plan muzical este un atu. De-a lungul anilor, am cantat langa numerosi artisti, de la care am invatat ca piesele nemuritoare nu sunt degeaba numite asa. De altfel, felul meu de a fi , m-a impins sa ma apropii si mai mult de oamenii carora le cant, dincolo de mesajul pieselor cantate. Orice proces, fie el si muzical este unul energetic.Principiul dupa care ma ghidez este: „imparte ca sa primesti”.

De ce trupa live?

MARISHKA LIVE BAND

Dragostea pentru muzica si dorinta de a oferi oamenilor o adevarata experienta muzicala, ne-a adus impreuna. Ideea de echipa este mai presus de orice. Ne sprijinim unii pe altii si ne ridicam pe treptele dezvoltarii profesionale si umane. De-a lungul anilor am facut investitii sa putem oferi servicii de calitate cu ajutorul echipamentelor pe masura. Totul pentru a avea totul: sunet si lumini de calitate, care sa ne ajute sa ajungem la rezultatele mult visate. La unison, speram ca energia noastra sa va molipseasca si sa va ofere o experienta de neuitat. O trupa live formata din instrumentisti dedicati schimba total premisele unei petreceri, transformand-o cum altfel, decat intr-un real succes!